Design díjas szalvétaadagoló

Nemcsak negyedével csökkenti a szalvétafogyasztást, de még design díjas is a Tork Xpressnap® Image szalvétaadagolója

2015. szeptember 17., csütörtök, 18:12

Címkék: design díj IDEA Red Dot Design szalvétaadagoló Tork

Több, mint 1700 pályázó közül tartották IDEA 2015 közönségdíjra (IDEA, International Design Excellence Awards 2015 People’s Choice Award) érdemesnek a Tork Xpressnap® Image szalvéta adagolóját az idén 50. jubileumát ünneplő Amerikai Ipari Formatervező Társaság (Industrial Designers Society of America, IDSA a világ egyik legrangosabb, évente megrendezésre kerülő nemzetközi formatervezési versenyén.

A nyertes szalvéta adagolók a hagyományos szalvéta adagolókhoz képest 25%-kal csökkentik a szalvéta fogyasztást, egyenként lehet belőlük kivenni a szalvétákat és gyönyörű formatervezésük, valamint egyszerre egy szalvétát adagoló rendszerüknek köszönhetően kapták az elismerést. A luxus szalvétával ellátott újratölthető adagolók új, alumíniumból és diófából készült termékcsaládja kifejezetten a design hívei számára készültek.

„Az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseink során felismertünk egy addig megoldatlan szükségletet, mely szerint az előkelőbb, magas presztízsű intézmények számára is biztosítanunk kell önkiszolgáló szalvétaadagoló megoldásokat. Olyan, magas szintű designnal rendelkező eszközt kerestek, amely egyrészt kiegészíti saját dekorációjukat, másrészt a funkcionalitás és a szalvétaminőség terén a legszigorúbb szabványoknak is eleget tesz. Nagy izgalommal tölt el minket, hogy termékcsaládunkat egy újabb formatervezési díjjal ismerték el; 2014-ben ugyanis a rangos Red Dot Design díját is elnyerte az Xpressnap® Image termékcsalád” – Santora Brigitta a Tork asztalkultúra termékcsoportjáért felelős junior termékmenedzsere.

Néhány adat a Tork Xpressnap® Image termékcsaládról:

  • az adagolók tiszta alumíniumból és FSC tanúsítvánnyal ellátott diófából készültek, két különböző szalvéta méretben kaphatók
  • a termékcsaládot kétrétegű, prémium, puha, elegáns levél mintázatú szalvéta utántöltők egészítik ki
  • a hagyományos adagolós szalvétákhoz képest a termék legalább 25%-kal garantáltan csökkenti a szalvétafogyasztást

www.sca.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek