A pneumatika kompakt és robusztus csillagai

A VUVG-…-S és VUVS-…-S Festo mágnesszelepek a VG és a VS szelepsorozatok bővítései

2016. szeptember 27., kedd, 06:00

Címkék: automatizálás csomagolóipar élelmiszeripar Festo gépgyártás mágnesszelep pneumatika

Kompakt vagy robusztus – alkalmazástól függően az új VUVG-…-S és VUVS-…-S mágnesszelepek ideális megoldások a pneumatikus automatizálási technológiához. A pneumatika igazi sztárjaiként 24 órán belül elérhetők a cég raktárából, az áruk pedig nagyon kedvező. A szelepek a VG kompakt szelep termékcsalád és a VS robusztus szelep termékcsalád legújabb típusai.

A Festo pneumatikus sztártermékei mindig elérhetők a vállalat 13 szolgáltató központjának készletéről. Néhány kattintással rendelhet VUVG-…-S vagy VUVS-…-S szelepeket a Festo Online Shopból, és a termékek 24 óra múlva készen állnak majd a szállításra. A felhasználók könnyen megtalálhatják a pneumatika sztárjait: a katalógusban és az Online Shopban kék csillag jelöli a Festo Sztenderd Termékprogramot, melynek része a két új szelepsorozat is.

A csillagok vonzereje

Mindkét szelep ára nagyon kedvező, vagyis gyakorlatilag tömeges alkalmazásra tervezték őket. A kompakt VUVG-…-S és a  robusztus VUVS-…-S szelepek – a mágnesszelepekkel kapcsolatos fő követelményeknek való megfelelést biztosító célirányos jellemzőiknek köszönhetően – a kompakt, illetve a nagy igénybevételt jelentő pneumatikus alkalmazások 80%-ához megfelelő. A Festo a közelmúltban magasan automatizált rendszerekbe ruházott be a dél-németországi Scharnhausen technológiai üzemében, az új VG és VS szelep termékcsaládok gyártása céljából, így tömeges megrendelések esetén több millió szelepet tud leszállítani rövid határidővel.

A kompakt VG és a robusztus VS termékcsalád valamelyikéből bármilyen üzemi környezethez megtalálható a megfelelő szelep

VUVG-…-S kompakt szelep

A VUVG-…-S egy kompakt kialakítású szelep. Ideális különálló pneumatikus szelep számtalan alkalmazás esetén, például a kisalkatrész-összeszerelésben, elektronikában, élelmiszer- és csomagolási iparban, valamint a speciális gépgyártásban. A pneumatikus szelepet szűk beépítési helyekre tervezték.

A VUVG-…-S szelepek a VG szelep termékcsalád legújabb típusai. A kompakt családba tartozó szelepeket és szeleptömböket olyan alkalmazásokra tervezték, ahol kiemelten fontosak a beépítési hely méretével, a súllyal, az áramlási sebességgel, valamint a szereléssel kapcsolatos elvárások. A moduláris rendszer által kínált magas szintű rugalmasságnak köszönhetően sok felhasználói követelménynek megfelel.

VUVS-…-S robosztus szelep

Célirányosan kidolgozott jellemzőinek és erősségének köszönhetően a VUVS-…-S szelepek kulcsfontosságú szerepet játszhatnak számos ágazatban és piacon: a szállítóberendezésektől és a töltőegységektől a faiparig, valamint hengerek és sűrített levegős hálózatok működtetőiként. A modern kialakítású pneumatikus szelep az automatizálási technológia nehéz, szélsőséges feltételeket támasztó alkalmazásainak akár 80%-ához megfelelő. A VUVS-…-S 2–8 bar közötti működési nyomáson és maximum 1 000 l/min áramlási sebességig használható. A szelep –5 °C és +50 °C közötti hőmérséklet-tartományban működőképes.

A VUVS-…-S szelepek a VS szelep termékcsalád legújabb típusai. A robusztus kialakítású VS termékcsalád egyesíti a zord körülmények közötti működéshez szükséges tulajdonságokat, így például: ütésállóság, szerelési lehetőségek, könnyű kezelés. A szerelési tartozékok széles skálájának köszönhetően számos lehetőség áll rendelkezésre a szelepek bármilyen struktúrába történő beépítésére.

www.festo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek