Intelligens MEWA törlőkendő-rendszer

Mnden szempontból előny az ügyfelek számára

2015. január 15., csütörtök, 12:50

Címkék: MEWA SaCon törlőkendő

A MEWA a felhasználási területeknek megfelelően négy változatban kínál törlőkendőket ügyfeleinek. Egy MEWA törlőkendő saját súlyának akár kétszeresét képes felszívni, ugyanakkor puha textúrájának köszönhetően még a legérzékenyebb eszközök és berendezések tisztítására is tökéletesen alkalmas.

Egy MEWA törlőkendő eltávolít minden szennyeződést, ami egy ipari üzemben előfordulhat, legyen szó olajról vagy zsírról, netán forgácsokról.  A használt kendőket előre egyeztetett időpontban szállítják el és ezzel egyidőben tisztákat helyeznek ki, ezzel minden környezetvédelmi kötelezettség terhét leveszi az ügyfelek válláról. Az egyszerhasználható kendők alkalmazásával összevetve a MEWA teljes körű szolgáltatási rendszerre üzemgazdasági szempontból is előnyösebb megoldást jelent.

A textil törlőkendőkkel tisztán tarthatók a szerszámok, gépek és az üzem is. Egy MEWA törlőkendő minden felhasználási területre kiválóan megfelel: az olaj- vagy vízalapú folyadékok, oldószerek és festékmaradványok felitatására is alkalmas.  Tehát minden, ami piszkos lehet egy műhelyben, tisztítható a MEWA törlőkendőjével.

Szárítás

A teljes körű szolgáltatásnak köszönhetően egy MEWA törlőkendő több mint egy egyszerű törlőrongy. A teljes körű törlőkendő-szolgáltatáshoz kapcsolódóan a logisztika egészét a MEWA látja el. A vállalat saját gépjárműflottájával az előre egyeztetett időpontban elszállítja a szennyezett törlőkendőket, az azok tárolására szolgáló, saját fejlesztésű biztonsági konténerekben (SaCon). Ezt követően azok saját üzemeibe kerülnek, ahonnan környezetkímélő mosás, szárítás, szükség esetén javítás vagy pótlás valamint többlépcsős minőség-ellenőrzés után a megfelelő kóddal jelzett biztonsági konténerekben jutnak vissza rendeltetési helyükre.

MEWA Sacon konténer

„Mindeközben a MEWA a németországi Immenhausenben található saját szövödéjében évente mintegy 111 millió törlőkendőt állítanak elő. A gyártás során olyan fonalat használunk, amelyek révén a kendők anyaga erős és szöszmentes lesz. Ezek a kendők strapabíró képességük, nedvszívó tulajdonságuk és hosszú élettartamuk miatt méltán népszerűek. “ – mondja Horváth László, a MEWA Textil-Service Magyarország Kft. cégvezetője.

Továbbá a MEWA törlőkendő-rendszer mind ISO 9001, mind ISO 14001 szerint tanúsított, amely garanciát jelent a környezettudatos eljárások alkalmazására.

A törlőkendő-rendszerről további információért keresse fel a www.mewa.hu weboldalt vagy kattintson az alábbi linkre: http://www.mewa.hu/tisztitokendok/tisztitokendo-rendszer/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek