Kitüntette partnereit a KOLLMORGEN Europe

Évtizedes bizalom - «Distributor of the Year 2017»

2018. június 28., csütörtök, 14:43

Címkék: díj élelmiszer élelmiszeripar hajtástechnika partnerprogram

A KOLLMORGEN az évente odaítélt «Distributor of the Year» (Az év forgalmazója) elnevezésű díjjal a vállalat forgalmazó partnerei iránti nagyrabecsülését fejezi ki. «Csak akkor vagyunk sikeresek, ha Önök is azok», hangsúlyozta Dan St. Martin, a KOLLMORGEN igazgatója a hagyományossá vált díjátadón a nürnbergi SPS IPC Drives vásár első napján. Az elismerést a vállalat amerikai igazgatója Markus Johanssonnal, a KOLLMORGEN EMEA új igazgatóhelyettesével és Jan Treedével, a németországi ügyvezető igazgatóval közösen adta át a díjazottaknak, a dán Delta Elektroniknak és a magyar BIBUS-nak.

Dan St. Martin szerint egyértelműen emberek állnak minden olyan megoldás mögött, amelyet végül a megfelelő technológiával átültetnek a gyakorlatba. Éppen ezért tartja kifejezetten örömtelinek, hogy a vállalat kapcsolatai az évtizedek alatt kialakuló bizalmon és a kiváló együttműködésen alapulnak. Személyes tapasztalataira alapozva Jan Treede megjegyezte, hogy «a közvetlen kommunikációnak köszönhetően ezek az értékek a Kollmorgen fejlesztési osztályának munkáját is meghatározzák».

Közös öröm a «Distributor of the Year 2017» díj átadóján: Vízkeleti Róbert, a BIBUS ügyvezető igazgatója, Jan Treede, a KOLLMORGEN ügyvezető igazgatója, Lehotai Ádám, a BIBUS projektmérnöke, Allan Hansen és Thomas Sommer, a Delta Elektronik ügyvezető igazgatói, valamint Markus Johansson, a KOLLMORGEN EMEA igazgatóhelyettese (balról jobbra)

A Koppenhága melletti Taastrupban tevékenykedő Delta Elektronik A/S az élelmiszeripari gyártóberendezések kiváló szakértőjeként kapta meg a «Distributor of the Year 2017» díjat. A vállalat szakértelme különösképpen a hajtás- és vezérléstechnika, valamint az ún. «Hygienic Design» gépeinek mozgásvezérlése terén kiemelkedő. Az alkalmazási területek egyik kiváló példája a halfeldolgozás, ahol a Delta Elektronik elsősorban rozsdamentes acélból készült AKMH szervomotorokat vet be.

Északról vegyük az irányt Kelet-Európa felé: A másik díjazott a magyarországi Vecsésen működő BIBUS Kft. volt. A Budapest délkeleti csücskében található vállalkozás több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik a hajtástechnika terén. A BIBUS a KOLLMORGENNEL karöltve a gépépítés terén elsősorban mérnöki partnerként és összetett megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit - szolgáltatásai leginkább az AKD és S700 szervovezérlőkön, valamint a Kollmorgen Automation Suite (KAS) technológián alapul.

www.kollmorgen.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek