Egyetemi állásbörze

2014. február 14., péntek, 09:02

Címkék: állásbörze gépészmérnök Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete óbudai egyetem villamosmérnök

Az Óbudai Egyetemen idén 16. alkalommal kerül megrendezésre február 18–19-én a Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága szervezésében az egyetemi állásbörze.

 
A Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete 25 éve működik az egyetemen, illetve jogelőd intézményeiben. Fő célja, hogy a hallgatók képzésük során és azt követően is otthonosabban mozogjanak a gyorsan fejlődő és egyre nagyobb elvárást támasztó mérnöki szakmákban.
 
 
Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjén az egyetemek, főiskolák diákjait – az alsóbb éveseket és a végzősöket egyaránt – hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól, a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.
A rendezvényen nemcsak az Óbudai Egyetem több ezer hallgatója vehet részt, hanem az ország bármely más műszaki jellegű felsőoktatási intézményéből is várják a rendezők a végzős, illetve alsóbb éves hallgatókat. A korábbi tapasztalatok rámutattak arra, hogy az állásbörzék mind a cégek, mind a hallgatók körében igen népszerűek.
 
 
A szervezők idén harmadszor rendezik meg az Állásbörzét két helyszínen, két egymást követő napon: február 18-án a Tavaszmező utcai G épületben (1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.), míg február 19-én Óbudán, a Bécsi úti Neumann János épületben (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.). A szervezők az első napot a gépész-, a villamosmérnöki (gyengeáramú), a mechatronikai, a biztonságtechnikai és a menedzser, a második napot az informatikai, könnyűipari, valamint a villamosmérnöki (erősáramú) gyakorlatokat, állásokat keresőknek ajánlják.
 
A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal. További információ itt érhető el.
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek