Új hőmérsékletjelző címkék

2015. december 16., szerda, 14:44

Címkék: Brady címke hőmérsékletmérés karbantartás

A hőmérsékletjelző címkék költséghatékony megoldást jelentenek az élelmiszereknél és az orvosi ellátásban használt csomagolások, valamint kutatások, javítások és karbantartások során az egyes részegységek hőmérsékletének megjelenítésére.

Aktuális és elért maximális hőmérséklet

A Brady reverzibilis hőmérsékletjelző címkéi az áramellátás megszűnése esetén is képesek jelezni bármilyen részegység aktuális hőmérsékletét. Gyorsan megmutatják, hogy a hőmérséklet nem megfelelő a terméktesztelés, karbantartás, élelmiszer-feldolgozás vagy egészségügyi beavatkozás megkezdéséhez. A Brady olyan irreverzibilis hőmérsékletjelző címkéket is kínál, amelyek a részegység maximális vagy minimális hőmérsékletét rögzítik, ezzel információt biztosítva a leginkább károsodott alkatrészekről.

Teljes mértékben testre szabható

A hőmérsékletjelző címkék különböző hőmérsékleti tartományok monitorozására képesek, és számos alakban és színben elérhetők. A reverzibilis hőmérsékletjelző címkék a 0 °C és 100 °C közötti tartomány ellenőrzését teszik lehetővé, és képesek jelezni az aktuális hőmérsékletet vagy színváltozással a forró/hideg állapotot. Az irreverzibilis hőmérsékletjelző címkék a színűk végleges megváltoztatásával egy vagy több maximális hőmérsékletet tudnak rögzíteni, akár 210 °C-ig. Az ellenőrzött hőmérsékletek a címkék nyomtatásakor testre szabhatók.

Bármilyen felülethez odaragad

A hőmérséklet optimális kijelzéséhez a hőmérsékletjelző címkéket száraz, tiszta felületre javasolt felhelyezni. A legtöbb Brady minőségi címkéhez hasonlóan a hőmérsékletjelző címkéken is erős és szabadalmaztatott ragasztóanyag található, amely szennyezett vag egyenetlen felületeken is biztosítja a címkék fennmaradását.

emea_request_marcom@bradycorp.com

www.bradycorp.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek