Jelentősen bővül a temperáló elemek választéka

Meusburger-újdonságok

2016. március 23., szerda, 13:13

Címkék: áthidaló csatlakozó csatlakozó E 2165 E 2194 E 2252 kollektor Meusburger normália szorítógyűrű temperáló elem

A normáliaspecialista Meusburger több mint 40 praktikus új termékkel bővítette a temperáló elemekre vonatkozó kínálatát. Ezen túlmenően mostantól a már meglévő temperáló elemek is több mint 30 új méretben állnak rendelkezésre.

Egyszerű áthidalás a szerszámon

Az E 2252 áthidaló csatlakozó speciális FKM O tömítőgyűrűjének köszönhetően rugalmas és szerszám nélküli szerelést tesz lehetővé. A hosszabbítócső hossza szabadon méretre vágható, így az áthidaló csatlakozó a szerszámhoz illeszthető. Az E 2252 áthidaló csatlakozó 200 °C üzemi hőmérsékletig használható, és 9–13 mm-es méretben kapható.

Jelentősen bővül a temperáló elemek választéka (Forrás: Meusburger)

Kollektor közegelosztáshoz

Az eloxált alumíniumból készült E 2165 kollektor ideális közegek elosztásához – például több hűtőkörhöz kapcsolt hőmérséklet-szabályozó egységekben. Az E 2165 kollektor három változatban, négy, hat, illetve nyolc kivezetéssel kapható. Az előremenő és visszatérő vezetékek könnyebb megkülönböztetéséhez a házak piros és kék színekben is választhatók.

Szorítógyűrűk

A hűtőfolyadék tömlőkhöz történő csatlakoztatására szolgálnak az E 2194 acél szorítógyűrűk és a rozsdamentes acélból készült E 21949 szorítógyűrűk. A rozsdamentes acélból készült változat ideális gyógyszer- és élelmiszeripari alkalmazásokhoz is.

Új méretekkel bővültek a meglévő temperáló elemek

Ügyfélkérésre 9, 14, 15 és 16 mm átmérőkkel bővült a hűtőkörökben már kipróbált és megbízható E 2078 terelődugók választéka. Az E 2088 és E 2090 lengő csatlakozó G 3/8” és G ½” méretekben is elérhetővé vált.

www.meusburger.com/Temperature-regulation

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek