MCS Stäubli multicsatlakozó-megoldások a nagyobb hatékonysághoz

A multicsatlakozók már a legszigorúbb biztonsági követelményeket megfogalmazó szektorokban – például gyógyszer- és élelmiszeripar, valamint nukleáris ipar – is bizonyították előnyeiket

2020. június 11., csütörtök, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó élelmiszeripar gyógyszeripar nukleáris Stäubli

A költségek optimalizálása, valamint a termelékenység és a biztonság folyamatos növelése mindennapos kérdésnek számítanak minden gyártó cég számára. A szigorú követelmények teljesítéséhez a cégeknek megbízható, nagy teljesítményű és tartós berendezésekre van szükségük. A Stäubli MCS (Multi Connect System) programba tartozó megoldásokat arra fejlesztették ki, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek, és új elemekkel támogassák a folyamatok optimalizálását.

Miért előnyös a multicsatlakozó-technológia?

A folyamat költséghatékonyságának javításához

A központosított csatlakozómegoldások fő előnye abban rejlik, hogy a berendezéshez minden fluidtechnikai és elektromos energiaforrás egyetlen mozdulattal csatlakoztatható. A multicsatlakozó-technológia különösen vonzó a műanyagipar számára, mivel jelentősen csökkenti az állásidőt a szerszámcserék során, és tökéletesen megfelel a SMED- (gyors átállás) megközelítéshez. Az MCS-megoldások automatizált verziói maximális hatékonyságot nyújtanak távoli kapcsolatokhoz, például a tenger alatti alkalmazásokhoz, valamint olyan összetett és nehéz rendszerekhez, mint például a légiiparban használt tesztpadok. A központosított csatlakozók nagyrészt ezért váltak nélkülözhetetlenné sok iparágban a berendezések költséghatékonyságának és termelékenységének növeléséhez.

A gépkezelők és a berendezések védelméhez

Az MCS-megoldásokkal az áramkörök nem kapcsolhatók, így a keresztirányú csatlakoztatási hibák elkerülhetők. A reteszeléshez és irányításhoz hatékony rendszerek, valamint az eltérési hibák kompenzálása biztosít hibamentes csatlakozást minden konfigurációnál. Az MCS multicsatlakozó-táblák növelik mind a folyamatok, mind a berendezések megbízhatóságát, és a legszigorúbb biztonsági követelményeket megfogalmazó szektorokban – például gyógyszer- és élelmiszeripar, valamint nukleáris ipar – is bizonyították előnyeiket.

Miért érdemes MCS Stäubli megoldásokat használni?

A Stäubli szakértőinek Önre szabott válaszai és megoldásai miatt

A Staubli több mint 30 éve fejleszt multicsatlakozó-megoldásokat. Minden projektet ugyanolyan magas elkötelezettséggel közelítünk meg: biztosítani akarjuk a legmegfelelőbb megoldást, amely az idő próbáját is kiállja. Az ügyfelek egyedi igényeinek való megfelelés érdekében minden megoldást a munkakörnyezet és az alkalmazás minden paraméterének (energiák típusa, nyomás, hőmérséklet, környezet stb.) elemzésével fejlesztünk ki. Ezen adatok, valamint a Stäubli szabványos termékei révén a cég szakértői testreszabott MCS-megoldást dolgoznak ki minden ügyfél számára. Az MCS-programba tartozó manuális vagy teljesen automatizált csatlakozástechnikai megoldások széles választéka alacsonyabb üzemeltetési költségeket és teljesen megbízható csatlakoztatást biztosítanak még a legnehezebb körülmények között is.

A Stäubli-megoldások megbízhatósága és tartóssága miatt

A fent említett elvek a Stäubli csatlakozómegoldásainak szerves részét képezik, és az így létrehozott nagy teljesítményű táblák az idő vasfogának ellenállva hosszú távon jelentősen csökkentik a karbantartási költségeket. Az MCS-megoldásokat választó gyártó cégek a Stäubli azon kompetenciájára is támaszkodhatnak, hogy a cég elkötelezett a javasolt megoldás fenntarthatóságának biztosításában is.

A Stäubli multicsatlakozó-megoldásaival egyszerre növelhető a gépkezelők biztonsága, a termékek minősége, valamint a berendezések költséghatékonysága.

www.staubli.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek