Ingyenes belépő az IPAR NAPJAI 2016 kiállításra!

2016. március 29., kedd, 18:51

Címkék: belépőjegy HUNGEXPO ipar 4.0 Ipar Napjai 2016 MAJOSZ szakfolyóirat Techmonitor

2016 májusában számos kis-, közép- és nagyvállalat mutatja be tevékenységét, érintve az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát. A TechMonitor olvasói idén is ingyenesen tekinthetik meg az IPAR NAPJAI széleskörű kiállítói kínálatát.

Március közepéig 11 ország 200 kiállítója foglalta le helyét a pavilonban, hogy az IPAR NAPJAI-n bemutassa termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek. A kiállításon megtekinthető lesz többek között az ABB, Balluff, Beck & Politzer, ContiTech Rubber Industrial, Endrich, Eplan, Fanuc, Kuka, Finder, Hoffmann, Klüber, Kropf Prozesstechnik, Stäubli Systems, Total Lubricants, Universal Robots, Wedco és Werth kínálata.

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

Kiemelt téma: IPAR 4.0

Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT-rendszerekre épülő ipar 4.0 adja.

Programkínálat

A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás.

A rendezvény kiemelt témájához csatlakozik az IPAR 4.0 tematikára épülő Fraunhofer–SZTAKI projektközpont előadás-sorozat és workshop.

Az EMOSZ 2 napos konferenciát szervez, melynek kiemelt témái a gépek CE jelölése, a villamosenergia-elosztás szabályai és érintésvédelme lesznek, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. pedig 4 szakmai előadással várja a látogatókat. Szervezés alatt áll a munkavédelmi konferencia, valamint a MAJOSZ Beszállítói Fórum is, melyen az autóiparban dolgozó vagy ahhoz szorosan kötődő szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket.

A kiállítás harmadik napján, május 26-án a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzést tart az „Energiaelosztási berendezések és rendszerek tervezése az IEC/MSZ EN 61439-1, -2 tükrében” címmel.

Idén is megrendezésre kerül a Techtogether diákverseny, melynek célja a műszaki egyetemisták szakmával történő összekapcsolása, és amely felvonultatja a gépipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.

2016. május 24–27.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek