"gyártás" címke cikkei:

Újabb gyár zár be Budapesten (Cikk)

A Danone budapesti gyárának kapacitáskihasználtsága olyan kritikusan alacsony, ami hosszú távon már nem tartható fenn, ezért a vállalat szerdán bemutatott terve szerint fokozatosan csökkentenék, 2015 második félévére pedig beszüntetnék a budapesti gyártást.

Sikeres évet zárt a Gyulahús (Cikk)

A Gyulahús Kft. árbevétele 2013-ban százmillió forinttal haladta meg a tervezettet, 4,1 milliárd forint volt, a nullára tervezett nyereség 27,28 millió forint lett - tájékoztatta a tulajdonos Gyula város polgármestere az MTI-t.

Újabb gyár zár be Budapesten (Cikk)

Átszervezi tevékenységét a Douwe Egberts Hungary Zrt., a vállalat szándéka szerint az év végéig bezárja budapesti gyárát, a folyamat 184 dolgozót érint - jelentette be a vállalat pénteken.

Új munkahelyeket teremt a gumimaci

Új munkahelyeket teremt a gumimaci (Cikk)

Három és fél milliárdos beruházást zárt le a Haribo nemesvámosi gyárában, amelyhez 800 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott az Új Széchenyi-terv keretében európai uniós forrásból. 40 új munkahelyet hoztak létre - hangzott el a cég november 13-i projektzáró rendezvényén.

Még több tubus Debrecenből (Cikk)

Uniós támogatás felhasználásával, összesen egymilliárd forintból telepített új tubusgyártó gépsort a debreceni TU-PLAST Kft., amely így 25 százalékkal növelte kapacitását.

Összegyűlt a szemét - megtalálja a helyét?

Összegyűlt a szemét - megtalálja a helyét? (Cikk)

A csomagolószerek előállítását és forgalmazását, valamint az elektronikus hulladék átvételét is szabályozza az életbe lépett hulladéktörvény.

Selejt helyett nyereség (Cikk)

Hogyan növelhető a nyereség a gyártás során gyűjtött információkkal?Az ipari internet előnyös alkalmazásról tart ingyenes webináriumot a GE.

Hatékonyságot szállítanak az üzemeknek

Hatékonyságot szállítanak az üzemeknek (Cikk)

A FlexLink, mint termék és vállalat, két éve ünnepelte 30. születésnapját. Annak idején az SKF egy projekt céljaként a csapágyalkatrészek gyártásának automatizálását jelölte meg. A fejlesztés nem várt eredményeként jött létre a FlexLink nevével egyet jelentő háromdimenziós műanyag lánctagos szállítópálya.

Májusban csökkent az ipari termelés (Cikk)

2012 májusában 0,4 százalékkal mérséklődött az ipari termelés. Hasonlóan az előző hónaphoz a kismértékű visszaesést elsősorban a híradás-technikai berendezések és az elektronikus fogyasztási cikkek, valamint az üzemanyagok iránti kereslet csökkenése okozta, amelyet a járműgyártás és az élelmiszeripar növekedése sem tudott ellensúlyozni. - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal gyorsjelentéséből (KSH).

Újdonság az asztalon

Újdonság az asztalon (Cikk)

Detektálható, kenésmentes, FDA-konform, vegyszerálló és antimikrobiális – többek között ezeket a tulajdonságokkal rendelkeznek az élelmiszerek biztonságos és maradvány-nélküli gyártásához alkalmazható igus műanyag-megoldások.

A silányabbért fejlesztenek

A silányabbért fejlesztenek (Cikk)

Igazítania kell a gyártáson a Győri Likőrgyárnak. Az adóemelések miatt ugyanis 60-80 új termék bevezetését tervezi a cég.

Megőriztek 300 munkahelyet

Megőriztek 300 munkahelyet (Cikk)

A munkahelyek megőrzését is fontosnak tartja a 140 éves múltra visszatekintő Bonbonetti Csoport. Háromszázat tudtak megőrizni egy uniós támogatású projekttel.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek