"csapágy" címke cikkei:

Az élelmiszer-biztonság proaktív megközelítése

Az élelmiszer-biztonság proaktív megközelítése (Cikk)

Az innovatív golyóscsapágy-egységek bővítik a higiénikus kivitel adta lehetőségeket, ugyanakkor csökkentik a karbantartási költségeket, valamint a korábbiaknál nagyobb megbízhatóságot és magasabb szintű fenntarthatóságot biztosítanak az élelmiszeripari vállalatok számára.

Az élelmiszer-higiénia építőkövei

Az élelmiszer-higiénia építőkövei (Cikk)

A berendezések higiénikus kivitelére helyezett hangsúly fontos szerepet játszhat az élelmiszer-biztonság szabályozásában az élelmiszeripari termékek előállítása során. Azonban ha ezt túl tágan értelmezzük, és nem fordítunk elég figyelmet a rendszer alkatrészeinek higiénikus kivitelére, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a csapágyak belsejében megtelepedett baktériumok elszaporodjanak.

Biztonságos élelmiszergyártás

Biztonságos élelmiszergyártás (Cikk)

Az SKF az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő új csapágysorozatot mutatott be, amelynek segítségével minimálisra csökkenthető az élelmiszer-szennyezés és az ehhez kapcsolódó termékvisszahívások kockázata.

Az SKF és az élelmiszeripar (Cikk)

A fenntarthatóságra és a megújuló energiaforrásokra világszerte növekvő figyelmet fordítanak a gyártók. Az SKF a gyártósorok hatékonyságának növelésével, a fenntartható termelésre irányuló megoldásaival, valamint az élelmiszerek és a munkaerő biztonságának növelésével segíti az üzemvezetőket a hatékonyabb versenyben. Emellett az SKF megoldások hozzájárulnak az élelmiszer-ipari üzemek hulladéktermelésének csökkentéséhez, a víztakarékossághoz és az energiaköltségek csökkentéséhez is.

Újdonság az asztalon

Újdonság az asztalon (Cikk)

Detektálható, kenésmentes, FDA-konform, vegyszerálló és antimikrobiális – többek között ezeket a tulajdonságokkal rendelkeznek az élelmiszerek biztonságos és maradvány-nélküli gyártásához alkalmazható igus műanyag-megoldások.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek